Garmin onthult vandaag all-around camerasysteem in Cannes

Komatsu 备件: AGA Parts 目录分类

Garmin heeft vandaag het debuut aangekondigd van het Garmin Surround View Camera System, dat het bedrijf “een doorbraak op het gebied van videobegeleiding voor pleziervaartuigen en zeiljachten” noemt.

In een persbericht zegt Garmin dat het systeem gebruik maakt van zes op de romp gemonteerde camera’s die als meerdere ogen werken en een 360-graden overzicht bieden waarmee kapiteins snel de omtrek van hun schip kunnen overzien bij lage snelheid. manoeuvres, zoals aanleggen, vanaf het roer.

“Onze innovatieve Surround View biedt het comfort en gemak waarop onze klanten in hun auto vertrouwen voordat ze hun jacht besturen, zodat kapiteins zoveel mogelijk van hun omgeving kunnen zien om gemakkelijker te kunnen manoeuvreren op het water”, aldus Dan Barthel, vice president global consumer sales van Garmin. “Tot nu toe bood geen enkele andere maritieme cameratechnologie een echt 360-graden vogelperspectief, een uitkijkpunt dat de stress van het aanmeren en navigeren door jachthavens, smalle vaargeulen en drukke kanalen kan helpen verminderen, door kapiteins een live zicht op hun omgeving te geven. “

Wanneer het systeem is ingeschakeld, geeft het een volledig beeld over het hoofd weer, met real-time 360-graden videobeelden van het hele vaartuig, rechtstreeks naar compatibele Garmin kaartplotters of multifunctionele (MFD) bedieningsdisplays. Ontworpen om de zichtbaarheid te maximaliseren en blinde vlekken te minimaliseren, kunnen gezagvoerders een of twee camera’s tegelijk bekijken met een vogelvluchtperspectief en zelfs inzoomen en pannen op het aandachtsgebied vanuit elk van de individuele cameraweergaven.

Bovendien biedt het alomvattende camerasysteem een aantal augmented reality-functies om
situationeel bewustzijn en het vermijden van botsingen, onder andere:

Garmin’s all-around camerasysteem zal worden gedemonstreerd op het Cannes Boat Festival van 7-12 september en opnieuw op de Ft. Lauderdale International Boat Show in oktober.